Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΑΕ ΚΡΙΝΟΥ: Διοργανώνει θρησκευτική πανήγυρη και φτιάχνει ομάδα

  
 
Επαναδραστηριοποιείται με τον  καλύτερο τρόπο η ομάδα της ΑΕ Κρίνου. Πέρα από το ισχυρό Δ.Σ. που δημιούργησε με ανθρώπους που έχουν φορέσει και έχουν «ματώσει» για την φανέλα η ΑΕ Κρίνου διοργανώσε και Θρησκευτικό πανηγύρι .
 Πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο χώρου του σχολείου του χωριού . Το Δ.Σ. της ομάδας κάλεσε όλους τους φίλους να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή. Το πανηγύρι είχε άφθονο ποτό και εδέσματα σε προσιτές τιμές. 
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα το Δ.Σ. αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Κωνσταντινόπουλος με την μεγάλη πείρα που διαθέτει έχουν έρθει σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν φύγει από την ομάδα και αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α’ αλλά και της Β’ κατηγορίας. Ηδη πολλοί από αυτούς επιστρέφουν για να βοηθήσουν την «βασίλισσα» της Μόβρης όπως την αποκαλούν ενώ έχουν  πραγματοποιηθεί και κάποιες μεταγραφές τις οποίες θα ανακοινώσουν όλες μαζί. Μάλιστα έχει αποκτηθεί όλο το αθλητικό υλικό ενώ παράλληλα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα προμηθευτούν και αθλητικά παπούτσια από χορηγίες. 
Η ομάδα του Κρίνου στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί σε φυσικό χλοοτάπητα αφού έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την διοίκηση του Ριόλου όσο και των Σαγεϊκων για την χρήση των γηπέδων τους. Ωστόσο μέσα στον προγραμματισμό είναι να πιέσουν τόσο την ΕΠΣ Αχαϊας όσο και την δημοτική Αρχή της Δυτικής Αχαΐας να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο του Κρίνου ώστε να τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας τον  οποίο όμως θα συντηρούν οι ίδιοι. Δηλαδή το κόστος αναμένεται να μην είναι υψηλό έτσι ώστε να γίνει εφικτή η δημιουργία του γηπέδου. Μην ξεχνάμε το γήπεδο του Κρίνου έχει κερκίδες (τσιμεντένιες), ιδανικά αποδυτήρια αλλά και μια εξαιρετική περίφραξη. Οπότε το μόνο που απομένει είναι ο εσωτερικός χώρος που από ξερό να μετατραπεί σε φυσικό χλοοτάπητα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου